- Reklama -

Stanou se Yotes opět odkladištěm nepotřebných?

- Reklama -

Arizona je v procesu přestavby a před přestupovou uzávěrkou by se mohla opět ocitnout v pozici odkladiště kontraktů, kterých by se ambicióznější týmy rády zbavily.

„Coyotes dali vědět, že jsou ochotni přijmout kontrakty anebo peníze výměnou za budoucí aktiva tak, jak jsme to u nich viděli při několika transakcí v létě,“ uvedl Chris Johnston ze stanice TSN.

V prvním létě pod vedením generálního manažera Billa Armstronga si Yotes osvojili hned šest hráčů se „špatnými“ kontrakty a to Andrewa Ladda, Shaynea Gostisbehereho, Antoinea Roussela, Jaya Beaglea, Louie Erikssona a Antona Stralmana. Neobětovali za ně skoro nic a získali několik draftových voleb a mladých nadějí.

Johnston poznamenal, že faktorem pro další výměny tohoto charakteru budou délka smluv a typ hráče. Z výše zmíněných hráčů nebudou jen Ladd a Gostisbehere po sezóně nechráněnými volnými hráči.

- Reklama -

Arizona má aktuálně po platovým stropem volných sedm miliónů dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -