- Reklama -

Stars věří Bownessovi

- Reklama -

Dočasný hlavní kouč Stars Rick Bowness si vysloužil důvěru vedení klubu, když dovedl mančaft až do finále Západní konference. O víkendu to uvedl generální Jim Nill.
„Když jsem mu předával pozici, řekl jsem mu ‚Víš co? Nechme to tak a až projdeme základní částí, projdeme play-off, tak potom si sedneme a budeme jednat dále.‘ No a on si to vysloužil a doufám, že bude chtít být i nadále hlavním koučem,“ poznamenal Nill.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!

Dallas jmenoval Bownesse dočasným koučem 10. prosince, kdy byl za neprofesionální chování vyhozen Jim Montgomery. Celek zaznamenal po trenérské změně bilanci 20-13-5 a aktuálně vede v konferenčním finále 3:1 proti Vegas.
Bowness má 65 let a je tak nejstarším trenérem v NHL. Hlavním koučem nebyl od sezóny 2003/04, kdy vedl ve 20 utkáních Coyotes. Poté byl asistentem ve Phoenixu, Vancouveru, Tampě a Dallasu.
„Je to jeden z lidí, pro které chcete vítězit,“ nechal se slyšet útočník Tyler Seguin.
„Vím, že Rick má plnou podporu hráčů a je to velmi důležité,“ uznal i Nill.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -