- Reklama -

Stone zbohatne, vydělá si přes sedm miliónů

- Reklama -

Fanda NHL
Ottawa a útočník Mark Stone se vyhnuli arbitráži a podepsali nový roční kontrakt na 7.35 mil. amerických dolarů. Hvězdný křídelník si tak oproti původní tříleté smlouvě s průměrným výdělkem 3,5 mil. značně přilepší.
Po ukončení příštího ročníku se může stát šestadvacetiletý rodák z Winnipegu podobně jako Matt Duchene a Erik Karlsson nechráněným volným hráčem. Senators tak budou čelit riziku odchodu svých tří nejlepších hokejistů.


Arbitrážní řízení bylo naplánováno na pátek a budilo pozornost zejména Stoneovým požadavkem na rekordní sumu devět miliónů ročně (čtěte ZDE). Ottawa přitom nabízela o čtyři méně.
Z TÁBORA SENATORS: Tohle je málo! Karlssonovi se nabídka Ottawy nelíbila
Stone zaznamenal v uplynulé sezóně průměr 1,07 bodu na zápas a se 42 přihrávkami si vytvořil své osobní maximum. Od roku 2010, kdy byl draftován, odehrál za Ottawu celkem 307 utkání s bilancí 95 gólů a 154 asistencí.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -