- Reklama -

Strach v St. Louis. Blues ruší tréninky

- Reklama -

Blues zrušili tréninky ve svých zařízeních, jelikož se u jejích hráčů objevilo několik pozitivních testů na koronavirus. O situaci informoval Jeremy Rutherford z portálu The Athletic.
St. Louis zavřelo v pátek svou tréninkovou halu, která bude pro hráče nedostupná i o víkendu. Znovu otevřít by se měla v pondělí.
Jména nakažených ani konkrétní počty nejsou veřejnosti známy. Podobnou situaci zažili v červnu také Bolts (čtěte ZDE), u nichž se nakazili tři hokejisté.
Od otevření Fáze 2 návratu NHL bylo před tímto případem pozitivně testováno 15 z 250 hráčů, kteří přišli do tréninkových zařízení svých klubů. Vedení ligy k tomu uvedlo, že ví o dalších 11 nakažených hokejistech, kteří se zatím do tréninku nezapojili.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -