- Reklama -

Subban: Chci Stanley Cup a chci ho s Jersey

- Reklama -

Nová cenná akvizice Devils pomýšlí na nejvyšší možný cíl.
„Chci Stanley Cup a chci jej uzmout v New Jersey,“ řekl v neděli reportérům hvězdný obránce P.K. Subban jen 26 hodin poté, co jej Nashville vytrejdoval do nového klubu (čtete ZDE).

„Přišel jsem sem vyhrát, ne se jen zúčastnit,“ dodal 30letý Kanaďan, pro něhož jsou Ďáblové po Canadiens a Preds třetím domovem v NHL.
Subban na Pohár stále čeká. Nejblíže byl v roce 2017, kdy se s Nashvillem probojoval až do finále. V tom však Predátoři v šesti utkáních podlehli Pittsburghu.
„Vyhrávat je pro mě tou nejdůležitější věcí. V mém životě má největší prioritu získat Stanley Cup,“ zdůraznil Subban svůj primární cíl.
V novém působišti se mu může sen splnit.
New Jersey v posledních dvou dnech transformovalo svou soupisku a rázem je adeptem na černého koně příštího ročníku.
Devils draftovali z prvního místa talentovaného Jacka Hughese a den nato získali Subbana. Ten se připojí k týmu, jenž disponuje držitelem Hartovy trofeje z roku 2018 Taylorem Hallem, jedničkou draftu 2017 Nicem Hischierem a brilantním střelcem Kylem Palmierim.
Ďáblové jsou tak připraveni svým soupeřům v nadcházející sezóně pořádně zatopit a navázat na rok 2003, kdy se jim naposledy podařilo vystoupat na nejvyšší stupínek.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -