- Reklama -

Subban smutní nad ztrátou sportovní ikony

- Reklama -

Tragická smrt legendárního basketbalisty Kobeho Bryanta zasáhla celý sportovní svět, hokej nevyjímaje. O svůj smutek nad ztrátou bývalého hráče L.A. Lakers se podělil i obránce New Jersey P.K. Subban.
„Ovlivnilo to každého, kdo se pohybuje ve sportu a má srdce,“ řekl Subban při setkání s novináři. „Dotknul se života tolika z nás a nyní se dotýká ještě více…Modlíme se za jeho rodinu a doufáme, že Vanessa (jeho žena), děti a všichni ostatní zůstanou silní.“
Bryant zemřel v neděli při havárii vrtulníku u kalifornského Calabasasu. O život přišla během nehody také jeho 13letá dcera Gianna.
„Jsem rád, že jsem se mohl s Kobem poznat,“ pokračoval 30letý Kanaďan. „Nebyli jsme nejlepší přátelé ani nic podobného, ale myslím, že chápete, jak úžasné bylo být s ním v kontaktu. Tak velká osobnost to byla.“

Subban se v roce 2017 probojoval v dresu Predators až do finále Stanley Cupu a během série s Pittsburghem byl dle svých slov s Bryantem v pravidelném kontaktu.

„Když jsem navštívil jeho poslední zápas proti Celtics, spojili jsme se a já jej požádal o určité rady týkající se mé kariéry. Skončilo to mou účastí ve finále, v rámci něhož jsme byli po celou dobu ve spojení,“ dodal hokejista.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -