- Reklama -

Švýcaři loví v Ottawě

- Reklama -

Přední tým švýcarské NLA HC Lugano se vážně zajímá o služby útočníka Senators Mikkela Boedkera, který se může stát po konci aktuální sezóny nechráněným volným hráčem.
Informaci přinesl deník Corriere Del Ticino.
30letý Dán působí v Ottawě od sezóny 2018/19, v tomto ročníku ale odehrál za Sens jen 20 utkání s bilancí dvou branek a dvou asistencí. S průměrným ice timem 9:43 pak zaznamenal desetileté minimum.
Boedker je po Fransu Nielsenovi druhým nejproduktivnějším Dánem v historii NHL, když má na svém kontě po 709 zápasech 327 bodů za 118 gólů a 209 asistencí. Osmý muž draftu 2008 strávil nějaký čas také v Arizoně, Coloradu a San Jose.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -