- Reklama -

Takto bude vypadat NHL bez diváků

- Reklama -

NHL odhalila ve čtvrtek detailní plány na finální fázi návratu do hry a to včetně bezpečnostních pravidel, formy vysílání přenosů a života hráčů v karanténních bublinách.
To nejdůležitější vám přinášíme v bodech níže.

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

1) Liga bude denně testovat každou osobu – hráče, kustody i personál hotelů. Výsledky testů budou vždy známy do 24 hodin. Karanténní bublina bude ohraničena ploty.
2) V Edmontonu budou využívány hotely JW Marriott, Sutton Place Hotel a Delta Hotels, které jsou dochůzkovou vzdáleností od Rogers Place Arény.
V Torontu budou hráči, trenéři a kustodi ubytováni v hotelu Hotel X a Fairmont Royal York Hotel.


3) V obou dějištích budou mít hráči k dispozici mnoho volnočasových aktivit jako ping pong, kina, tenis, basketbal a další. Hráči v Torontu budou mít přístup i ke stadiónu kopané BMO Field. Na hotelech jim pak nebudou chybět terasy a bazény.
4) V každé aréně budou vyhrazené lóže pro hokejisty, kteří tak budou moci sledovat ostatní zápasy.
5) NHL využije video, audio i světelné triky, aby smyslově oddělila jednotlivá utkání.


6) Zápasy bude v předkole snímat 20 kamer, v play-off pak 32. Celky budou mít své vlastní gólové songy, hudební kompilace apod.
Společnost EA Sports poskytne ze svých her zvuky, které budou připomínat ruch v aréně plné diváků. Liga taktéž využije videa od fanoušků, kterými vytvoří povzbuzování pro každý jednotlivý tým.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -