- Reklama -

Tampu Bay tíží velká ztráta

- Reklama -

Hlavní trenér Lightning Jon Cooper informoval, že hvězdný útočník Steven Stamkos vynechá také finále Východní konference proti New Yorku Islanders.
Stamkos nemůže hrát vinou zranění dolní části těla, které utrpěl během přípravy. Před přerušením ročníku odehrál 57 utkání s bilancí 29 branek a 37 asistencí.
„Není k dispozici. Dnes nebruslil a v této sérii hrát nebude,“ uvedl Cooper. Stamkosovu případnou účast ve velkém finále přitom nevyloučil.
Dobré zprávy naopak přicházejí ohledně útočníka Nikity Kučerova, který nedohrál pátý zápas série proti Bostonu a proti Isles se vrátí do sestavy. Kučerov odehrál v dosavadním play-off 13 střetnutí se ziskem 16 bodů (4+12).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -