- Reklama -

Tarasenko opustil bublinu, vrací se do St. Louis

- Reklama -

Ruský forvard odehrál v základní části vinou zranění pouhých deset zápasů, ve kterých zaznamenal stejný počet bodů. V říjnu ale musel se zraněným ramenem na operaci a sezóna, alespoň tedy její základní část, pro něj skončila (přišel o 61 zápasů).
Fanshop týmu
Na dohrání ročníku se velice těšil, podle vlastních slov se cítil výborně. „Nejedeme tam na dovolenou, nečekám žádný dokonalý servis jako v pětihvězdičkovém hotelu. Stačí mi jídlo a postel,“ komentoval obnovení sezóny.
Nyní ale edmontonskou „bublinu“ opouští. Klub dnes oznámil, že se Tarasenko vrací do St. Louis, kde lékaři podrobně posoudí stav jeho operovaného ramene. Bližší informace k jeho případnému dalšímu působení v play-off (pokud Blues přejdou přes Vancouver) by měly být známy příští týden.


„Necítil se dobře, ale nechci dělat žádné závěry. Musíme počkat a uvidíme,“ komentoval situaci kouč Craig Berube.
Ve čtyřech zápasech od návratu do hry Tarasenko nebodoval, v posledních dvou duelech už do hry nezasáhl (a Blues si bez něj připsali své první edmontonské výhry).  Přesto by byla absence osmadvacetiletého Rusa, který pětkrát v kariéře překonal třicetigólovou metu, pro obhájce poháru citelná.

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -