- Reklama -

Tavares se vrátí do Nassau Coliseum

- Reklama -

Fanshop týmu
John Tavares se střetne se svým starým týmem tam, kde to všechno začalo.
New York Islanders ve středu oznámili, že 28. února odehrají zápas proti Torontu v Nassau Coliseum namísto Barclays Center, kde byl původně naplánován. Ostrované využívali Nassau během prvních šesti sezón Tavaresovy kariéry v NHL.

Klub naplánoval v tomto ročníku 21 střetnutí ve staré hale, aby posílil zájem fanoušků o návštěvy utkání. Zároveň ale už pomýšlí na svůj zbrusu nový stánek v Belmont Parku, který má být dostavěn v roce 2021.
O nelichotivých trablech tradičního hokejového celku s diváky čtěte ZDE.
Ostře sledované klání mezi Leafs a Islanders se poprvé uskuteční už 29. prosince, první vzájemný duel před příznivci Newyorčanů je ale na programu až zmíněný poslední únorový den.
Tavares se upsal Torontu 1. července jako volný hráč. Předchozích devět let strávil osmadvacetiletý snajpr v New Yorku, z toho pět jako kapitán.
Titulní fotografie: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -