- Reklama -

Těžká rána pro Senators. Po odchodu Karlssona přišla další pohroma

- Reklama -

Fanshop týmu
Fanoušci Ottawy mají za sebou těžký den.
Jen krátce poté, co přišla zpráva o výměně hvězdného kapitána Erika Karlssona do San Jose (čtěte ZDE), vyplavala na povrch informace o vážném zranění útočníka Jean-Gabrieala Pageaua. Jako první ji přinesl Renaud Lavoie z frankofonní stanice TVA.
Novinář se odvolává na vícero nesepecifikovaných zdrojů, podle nichž by mohl pětadvacetiletý ottawský rodák chybět vinou poranění Achillovy šlachy následujících 4-6 měsíců. Vyloučen nemá být ani chirurgický zákrok.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Senators čelí velkému fiasku
Generální manažer Sens Pierre Dorion se během čtvrteční tiskové konference svolané ke Karlssonově odchodu odmítl o Pageauově problému bavit. Vzápětí ale dodal, že více informací by mohl klub dodat v pátek.


Pageau byl draftován Ottawou v roce 2011 z celkového 96. místa. Loni odehrál 78 zápasů, v nichž vstřelil 14 gólů a přidal 15 asistencí.
UPDATE: Podle pátečního vyjádření klubu bude Pageau chybět minimálně šest měsíců.


Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -