- Reklama -

The deal! Pacioretty se upsal Vegas na další čtyři roky

- Reklama -

Fanshop týmu
Golden Knights nezaháleli a podepsali s čerstvě získaným útočníkem Maxem Paciorettym čtyřletou smlouvu v hodnotě 28 mil. dolarů. Kontrakt začne platit od sezóny 2019/20.
Z toho současného, který uzavřel s Montrealem v roce 2012, vyčerpá devětadvacetiletý Američan ještě 4,05 miliónů.


Podle portálu CapFriendly je součástí nové dohody také klauzule o nevyměnitelnosti, na jejímž základě si bude moci Pacioretty stanovit deset týmů, kam nechce být vytrejdován.
Nyní již bývalého kapitána Habs uzmulo Vegas v pondělí časně ráno z Montrealu, když obětovalo Slováka Tomáše Tatara, mladíka Nicka Suzukiho a volbu ve druhém kole draftu 2019 (podrobnosti ZDE).
Pacioretty má za sebou v NHL 626 zápasů (všechny s Canadiens), v nichž vstřelil 226 gólů a přidal 222 asistencí. V uplynulém ročníku zaznamenal 37 bodů (17+20).
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -