- Reklama -

Toews: Toto mohou být mé poslední týdny v Chicagu

- Reklama -

Kapitán Chicaga Jonathan Toews si uvědomuje, že se jeho čas v Chicagu může blížit ke svému konci. „Bez ohledu na to, co se stane přes léto, určitě myslím na to, že toto by mohly být moje poslední týdny v Chicagu,“ uvedl Toews pro deník Chicago Sun-Times.

Toews strávil všech 15 let v NHL v Chicagu a momentálně je v posledním roce osmileté smlouvy v hodnotě 84 mil. dolarů.

Jeho status potenciálně nechráněného volného hráče by mohl znamenat konec v Chicagu, jeho zdravotní problémy by mu ale mohly zabránit, aby si oblékl jiný dres.

34letý Kanaďan momentálně absentuje, protože se vyrovnává se symptomy dlouhého covidu a chronické imunitní odezvy, pro kterou vynechal celý ročník 2020/21.

- Reklama -

„Jsem v bodě, kdy mám pocit, že je to víc na škodu,“ poznamenal Toews, který odehrál 46 z prvních 48 zápasů sezóny. Na konec to bylo pro jeho tělo příliš.

„Dostal jsem se jednoduše do bodu, ve kterém jsem se na ledě nemohl hýbat nechtělo se mi už ani obouvat si brusle anebo vstát z postele, abych šel na stadión. Bylo do celkem drsné,“ pokračoval rodák z Winnipegu.

Toews se v úterý připojil ke spoluhráčům na dopoledním bruslení a jeho ambicí je odehrát v této sezóně pár zápasů.

„Je pro mě velmi důležité, abych vyjel na led, užil si hru, nasál tu zkušenost a jednoduše ocenil vše, čehož můžu být v Chicagu součástí a ukázal mou vděčnost fanouškům,“ zkonstatoval trojnásobný držitel Stanley Cupu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -