- Reklama -

Toronto oslovilo Minnesotu. Boudreaua nové angažmá láká

- Reklama -

Maple Leafs mají políčeno na jednoho z nejzkušenějších trenérů NHL.
James Mirtle z portálu The Athletic informoval, že vedení klubu již oslovilo Minnesotu, aby jim dala povolení jednat o možné spolupráci s Brucem Boudreauem. Připomínáme, že Leafs se nedávno rozloučili se dvěma asistenty a plánují na lavičce zásadní změny.
Hlavní kouč Toronta Sheldon Keefe na svém místě zůstává, Boudreau by tedy pracoval pod ním. A podle zákulisních zvěstí by oba trenéry tahle spolupráce lákala.

65letý Boudreau strávil na lavičce Wild čtyři roky. Jeho angažmá skončilo letos v únoru, kdy se s ním minnesotský celek rozloučil. Předtím byl hlavním koučem v Anaheimu a Washingtonu.

Darren Dreger ze stanice TSN tvrdí, že Boudreau by byl rád opět hlavním trenérem, schází ale nabídky a proto by se spokojil i s rolí asistenta.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -