- Reklama -

Toronto pokoukává po Dumbovi

- Reklama -

Maple Leafs mají zájem o služby obránce Wild Matta Dumby. Informaci přinesl Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.
Známý insider k tomu dodává, že Toronto se ve svém hledání nezaměřuje jen na 25letého Kanaďana a „zkoumá každého dobrého zadáka na trhu“.
Fanda NHL
Dumba zažívá jednu ze svých nejhorších sezón, když má na svém kontě po 50 zápasech jen 16 bodů. V ročníku 2017/18 jich přitom nasbíral 50 a loni měl před zraněním našlápnuto na 57.
Rodák z Reginy by mohl pro Javorové listy představovat tolik potřebného pravorukého beka, kterému nekončí smlouva. Torontští „praváci“ jsou aktuálně představováni Tysonem Barriem, Justinem Hollem a Codym Cecim, ale pouze druhému jmenovanému pokračuje kontrakt i po tomto ročníku.
Dumba byl draftován Minnesotou jako celková sedmička v roce 2012. O dvě pozice dříve si Toronto vybralo Morgana Riellyho.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -