- Reklama -

Toronto porazilo Rangers a bodovalo v devátém venkovním zápase v řadě

- Reklama -

Díky vítězství 4:2 na ledě New York Rangers v Madison Square Garden natáhly Javorové listy bodovou sérii po halách soupeřů na devět utkání. Během ní Toronto sedmkrát zvítězilo a pouze dvakrát prohrálo v nastaveném čase. Šňůra se datuje už od 3. prosince, kdy Maple Leafs podlehli Vancouveru 2:3 po nájezdech.
„Proti Rangers hrály dobře všechny čtyři lajny. Naše přesilovka i oslabení byly opravdu dobré. A je fajn, že se zase vrátil brankář Frederik Andersen. Je důležité mít dobrého gólmana, my to štěstí máme,“ pochvaluje si aktuální rozpoložení svého týmu trenér Mike Babcock.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


James van Riemsdyk díky 15. brance v sezoně bodoval pošesté za sebou. Naproti tomu Andersen přispěl k výhře 34 zákroky.
„Snížili jsme na 1:2, naše hra měla spád, ale pak jsme kvůli nešťastnému odrazu znovu inkasovali. Bylo to hodně těžké. Ztratili jsme energii a najednou jsme měli velký problém vytvořit si pořádné šance,“ prohlásil gólman Rangers Henrik Lundqvist.
„Podle mého jsou všechny týmy v téhle lize dobré, a abyste v ní uspěli, musí vám fungovat všechny prvky hry, obzvlášť když chcete uspět proti takovému týmu, jakým je Toronto. Pokud jeden z těch prvků chybí, je to velmi těžké. Dneska jsme si to pořádně zkomplikovali, protože naše speciální týmy nehrály dobře a nepotrestali jsme je ani při hře 5 na 5, tedy až na samotný závěr,“ uvědomuje si příčinu neúspěchu kouč Rangers Alain Vigneault.
Sestřih zápasu

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -