- Reklama -

Toronto spustilo podpisovou smršť

- Reklama -

Maple Leafs zažili pernou středu.
Kanadský celek podepsal s útočníky Garrettem Wilsonem a Pontusem Abergem, kteří byli oba nechráněnými volnými hráči, roční smlouvy v hodnotě 725, respektive 700 tis. dolarů.
K tomu se Toronto dohodlo na kontraktech s forvardy Tylerem Gaudetem, Kallem Kossilou a Nickem Shorem, stejně tak jako s obráncem Kevinem Gravelem.
Níže je přehled jejich kontraktů:

hráč  délka plat na úrovni NHL typ
Gaudet 1 rok $700.000 2cestný
Gravel 1 rok $700.000 1cestný
Kossila 2 roky $700.000 2cestný
Shore 1 rok $750.000 1cestný

Javorové listy si také oficiálně upsaly útočníka Kennyho Agostina dvouletou dohodou na 1,475 mil. dolarů, jež byla ohlášena již na začátku července.
Fanda NHL
Wilson odehrál v minulé sezóně za Pittsburgh 50 zápasů se ziskem osmi bodů. 28letý Kanaďan také přidal jeden gól ve čtyřech kláních play-off.
O tři roky mladší Aberg hájil loni barvy Anaheimu, za něhož nasbíral 11 branek a osm přihrávek. Později byl vytrejdován do Minnesoty, kde ve 22 kláních zaznamenal šest bodů.
26letý Shore strávil uplynulý ročník v KHL, kde oblékal dres Magnitogorsku. Předtím hrál čtyři roky NHL s bilancí 236 zápasů a 53 bodů.
27letý Gravel naskočil v loňské sezóně v trikotu Oilers do 36 duelů, ve kterých třikrát asistoval.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -