- Reklama -

Toronto získalo kapitána Blue Jackets

- Reklama -

Toronto získalo z Columbusu útočníka Nicka Foligna výměnou za volbu v prvním kole letošního draftu a volbu ve čtvrtém kole draftu 2021. K Maple Leafs taktéž putoval útočník Stefan Noesen ze San Jose a to za volbu ve čtvrtém kole draftu 2021.

Podle zámořských insiderů si Columbus udržel 50 procent z Folignova platu

Foligno se na úvod výměny tří klubů papírově stěhoval komplikovanou cestou přes San.


Přehledně:

- Reklama -
  • Toronto získává: Nick Foligno (Ú), Stefan Noesen (Ú)
  • Columbus získává: 1. kolo v draftu 2021, 4. kolo v draftu 2022
  • San Jose získává: 4. kolo v draftu 2021

33letý Američan se nacházel ve své deváté sezóně v Columbusu, kde zastával od sezóny 2015/16 roli kapitána. Ve 42 kláních tohoto ročníku zaznamenal sedm gólů a 16 bodů. V létě se bude moci stát nechráněným volným hráčem.

O opět let mladší Noesen zasáhl v aktuální sezóně do pěti duelů NHL, ale nebodoval v nich. V minulosti hájil barvy Ducks, Devils, Penguins a Sharks.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -