- Reklama -

Tortorella má místo (zatím) jisté

- Reklama -

Generální manažer Columbusu Jarmo Kekäläinen neplánuje dělat trenérské změny. Své prohlášení vydal poté, co se jeho týmu podařilo ukončit pětizápasovou sérii proher.

Během klubového trápení se začaly šířit spekulace o tom, že by kouč John Tortorella mohl být pod hrozbou výpovědi.

„Chtěl jsem mít tuto tiskovku, abych vyjasnil, že tento trenérský sbor nás v minulosti dostal z období trápení, odvedl u nás skvělou práci…a právě on nás z tohoto trápení dostane,“ oznámil Kekäläinen.

Tortorella, který je na lavičce týmu od sezóny 2016/17, je nejúspěšnějším koučem v historii klubu, když jej dovedl do play-off v každé z posledních čtyř sezón. Aktuálně má ale mužstvo bilanci 9-10-5 a již ztrácí na postupové pozice.

- Reklama -

„Odvádí tu skvělou práci. Myslím si, že mu dlužíme za to, co udělal pro tuto organizaci,“ dodal Kekäläinen o Tortorellovi, který je v posledním roce svého kontraktu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -