- Reklama -

Trestní oznámení na Matthewse bylo staženo

- Reklama -

Útočník Maple Leafs Auston Matthews si může oddychnout. Trestní oznámení podané na jeho osobu za incident z května letošního roku bylo staženo.
Mluvčí arizonského města Scottsdale ve čtvrtek uvedl, že hráč a členka ochranky se dohodli mimosoudní cestou.



Žena tvrdila, že se Matthews a jeho kumpáni pokusili dostat ve dvě hodiny ráno do jejího vozidla. Hvězda Toronta se před ní k tomu měla obnažovat. O incidentu jsme psali ZDE.
„Obě strany se 13. listopadu dohodli a vyšetřování bylo ukončeno,“ cituje slova zástupce města Dave Feschuk z deníku Toronto Star.
Podle zámořských médií se snažil špičkový forvard problémy se zákonem před klubovými autoritami zatajit, později ale uznal, že se jednalo o chybný úsudek.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -