- Reklama -

Trump volal Bettmanovi a spol. Šéfové mu poděkovali za jeho práci

- Reklama -

Prezident Spojených států Donald Trump si pozval v sobotu k videohovoru komisionáře třinácti velkých severoamerických soutěží.
Mezi pozvanými byli mimo jiné Gary Bettman (NHL), Adam Silver (NBA), Rob Manfred (MLB) či Roger Goodell (NFL). Podle novináře Sama Carchidiho Bettmana zastoupil Bill Daly.

Tahle COOL trička NHL chceš!

Ian Rapoport ze stanice NFL Network uvedl, že je „nejasné“, co přesně bylo během telefonátu projednáváno. Cílem však podle něj bylo zjistit, jak by mohly ligy pomoci v současné koronavirové pandemii.
Trump měl také zprostředkovaně poděkovat klubům za péči, kterou věnují v těchto časech fanouškům a svým zaměstnancům, a vyjádřit naději, že v průběhu léta se soutěže opět rozběhnou.


Judd Deere z Bílého domu na Twitteru sdělil, že šéfové lig poděkovali prezidentovi za jeho vůdcovskou roli a podporu sportovního odvětví.
Hovor přišel ve chvíli, kdy pandemie nabírá v USA na obrátkách. Nejzasaženějším americkým státem je New York, v němž se k pátku infikovalo virem již 113 704 lidí a 3 565 jich onemocnění podlehlo.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -