- Reklama -

Tyto týmy se ucházejí o známého forvarda Flyers

- Reklama -

Philadelphie má v této sezóně daleko od play-off a před uzávěrkou přestupů bude spíše na straně prodávajících. Jedním z hráčů, které by mohl klub pustit, je i James van Riemsdyk.

33letý útočník je v posledním roce své pětileté smlouvy s cap hitem 7 mil. dolarů a v létě se může stát nechráněným volným hráčem.

Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet informuje, že o rodáka z New Jersey se mimo jiné zajímají i týmy Dallas Stars, Minnesota Wild, Vegas Golden Knights a Winnipeg Jets.

Flyers mají v případě výměny výhodu v tom, že van Riemsdyk nemá ve své smlouvě žádnou klauzuli o nevyměnitelnosti.

- Reklama -

Van Riemsdyk odehrál v této sezóně 35 zápasů, ve kterých zaznamenal 22 bodů za devět gólů a 13 asistencí. V NHL má na svém kontě celkem 914 střetnutí (297 gólů, 287 asistencí) za Flyers a Maple Leafs.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -