- Reklama -

U Blackhawks to vře

- Reklama -

Zkušení hráči Chicaga, jakými jsou Jonathan Toews, Patrick Kane, Duncan Keith či Brent Seabrook, jsou nemile překvapeni kroky Blackhawks po otevření hráčského trhu.
„Jsou naštvaní. Opory týmu toho mají dost,“ citoval Mark Lazerus z portálu The Athletic nejmenovaný zdroj.
Blackhawks se rozloučili s brankářem číslo jedna Coreym Crawfordem a přes víkend vyměnili Brandona Saada do Colorada. Kromě toho nepředložili kvalifikační nabídky Drakeu Caggiulovi a Slateru Koekkoekovi, kteří patřili k jádru týmu.
Lazerus citoval i kapitána Jonathana Toewse, kterého transakce týmu naštvaly.
„To hlavní je, že chci vyhrávat. Očekávání dalších lídrů tohoto týmu a mé jsou takové, že do tréninkového kempu přicházíme s tím, že jsme tým pro play-off,“ poznamenal Toews. „Nikdo mi nikdy neřekl, že jsme tým v přestavbě. Nikdy mi to nikdo nesdělil. Hodně z toho mi tak připadá jako šok, protože se udáváme kompletně jiným směřováním, než jsme očekávali.“
„Je to smutné. Skutečné zklamání,“ pokračoval Toews. „Crawford našemu týmu hodně dával. Cítil jsem, že v dalších letech byl připravený toho přinášet ještě více. “
Chicago si prochází hubenými roky a v minulé sezóně skončilo až na 12. místě Západní konference. Do play-off se tak dostalo pouze díky letošnímu rozšířenému formátu.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -