- Reklama -

U Senators je zatím klid. Vyčkávají na konec pandemie

- Reklama -

Fanshop týmuVedení Ottawy Senators v současné době pracuje v omezeném režimu. Vzhledem k tomu, že stále není jisté, jak situace okolo přerušení letošní sezony dopadne, nechtějí se ukvapit. Proto zatím nevyjednávají s hráči, kterým po definitivním skončení aktuálního ročníku doběhnou kontrakty a budou volnými hráči.
Hráčů, kteří jsou na prahu volného trhu, mají Senators na soupisce několik. Patří mezi ně brankářská jednička Craig Anderson, obránci Ron Hainsey a Mark Borowiecki a útočník Mikkel Boedker. Omezenými volnými hráči se pak stanou: Anthony Duclair, Chris Tierney a Connor Brown.
Generální manažer Senátorů Pierre Dorion řekl, že nebude s hráči vyjednávat, dokud nebude jasné, jak dopadne tento ročník.
„Původně jsme chtěli začít jednat s omezeně volnými hráči právě v době, kdy se NHL přerušila. Od té doby čekáme na rozhodnutí, zda se bude pokračovat nebo ne. Neočekáváme, že bychom v této oblasti podnikali nějaké kroky, dokud se situace nevyřeší,“ vyjádřil se GM.
„Stejný příběh je to i u neomezených volných hráčů. S některými jsme se už bavili, po 12. březnu jsou ale všechna jednání u ledu. Za nějakou dobu mi budou volat agenti hráčů, kteří by chtěli podepsat v Ottawě, takže počkám a uvidím,“ okomentoval situaci Dorion.
Jaké budou cíle Senators na volném trhu? „Vždycky potřebujeme kvalitní veterány, kteří byli neomezenými volnými hráči. Pokud se nedomluvíme s těmi, co nyní máme, tak se poohlédneme po jiných. Minulý rok se nám podařilo přivést skvělé hráče (Tyler Ennis a Ron Hainsey), kteří pomohli našemu kolektivu růst. O to samé se pokusíme i letos,“ shrnul strategii Dorion.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -