- Reklama -

Udělám to znovu, zlobí se Rittich za kritiku

- Reklama -

David Rittich se nemíní za své oslavy vychytaných nájezdů ze středečního souboje s Edmontonem nikterak omlouvat.
Český gólman ve službách Flames rozdmýchal už tak rozjitřené emoce mezi dvěma albertskými mančafty tím, jak se rozhodl projevit radost po zpacifikované šanci forvarda Oilers Leona Draisaitla.
Fanda NHL
Na kompletní nájezdy a následné Rittichovo vyhození hokejky do vzduchu se podívejte ZDE. Draisaitl se po opětovném sobotním střetnutím obou celků k Rittichově oslavě vrátil a zkritizoval jej.
„Je to jednoduše neuctivé,“ citoval jeho pozápasová slova Ryan Rishaug ze stanice TSN. „Trefili jsme dvě tyče a on se choval, jakoby vyhráli Stanley Cup.“
Čech se však brání.
„V této lize se už nemůžeme radovat?“ řekl Rittich při pondělním setkání s novináři. „Nebylo za tím nic víc, prostě jsem jen slavil. Proč bych se měl měnit? Udělám to zase. Patřím k těm, kteří projevují emoce a mají radost z branek a výher.“
Těsně po utkání byl přitom strožejší. „Udělal jsem, co jsem udělal. Nic víc za tím nehledejte,“ sdělil reportérům.
Bitvy o Albertu jsou v aktuální sezóně mimořádně vyhrocené, když přinesly ostré slovní přestřelky, intenzivní bitky a naposledy také pěstní souboj dvou gólmanů.
Další střetnutí Olejářů a Plamenů je na programu až na začátku dubna.

Anketa NHLnews:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -