- Reklama -

Udrží si Wild Fialu?

- Reklama -

Je to už týden, co byla Minnesota vyřazená z boje o Stanley Cup. Od té doby se většina spekulací o letních plánech týmu drží hvězdného forvarda Kevina Fialy. Dokáží si jej Wild udržet?

Fialovi v léte vyprší roční kontrakt v hodnotě 5,1 mil. dolarů a 13. června se bude moci stát chráněným volným hráčem s právem přihlásit se na arbitráž. Po zisku 85 bodů v 25 letech by mohl vyžadovat delší smlouvu v roční hodnotě 7 mil. dolarů.

Wild mají momentálně investovaných 75,1 mil. dolarů do 18 hráčů pro ročník 2022/23. Ještě musí podepsat novou smlouvu s obráncem Jacobem Middletonem a prodloužit spolupráci s Marc-Andrem Fleurym, případně za něj najít do brány náhradu.

Michael Russo z portálu The Athletic uvedl, že Fiala bude pro generálního manažera Billa Guerina příliš drahý. Ten by za něj mohl v případné výměně získat volbu v 1. kole draftu a nadějného mladíka. Russo označil Ottawu a New Jersey za potenciální obchodní partnery.

- Reklama -

Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet vzpomenul jako možnou destinaci pro Fialu i Los Angeles.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -