- Reklama -

Utkání hvězd dal košem další velikán

- Reklama -

Carey Price se neúčastní lednového Utkání hvězd. Montrealský gólman dá přednost nabírání sil, oznámil klub v pondělí.
„Probrali jsme situaci s Careym a lékaři a všichni souhlasili, že nejlepší pro něj bude během nadcházející přestávky odpočinek,“ uvádí generální manažer Habs Marc Bergevin v prohlášení. „Carey se už nějaký čas potýká s nepříjemnými zraněními. Chceme si být jistí, že bude pro druhou půlku sezóny zdravý.“

Jednatřicetiletý Kanaďan je druhým hráčem, který svou účast na akci odřekl. Před ním se už omluvil kapitán Capitals Alex Ovečkin (čtěte ZDE).
Price odchytal v aktuálním ročníku 31 duelů, v nichž kryl 90,8 procenta střel. Na začátku ledna brankář přiznal, že už sedm týdnů bojuje s problémy v dolní části těla.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -