- Reklama -

Úžasný Palát rozhodl páté finále

- Reklama -

Colorado 2:3 Tampa Bay (0:1, 1:1, 1:1)

stav série: 3:2 pro Colorado

Branky a nahrávky: 26. Ničuškin (Makar, MacKinnon), 43. Makar (Toews, Ničuškin) – 16. Rutta (Perry, Sergačjov), 29. Kučerov (Stamkos, Perry), 54. Palát (Hedman, Sergačjov)

Česká a slovenská stopa
Erik Černák (TBL) – 0+0, -1 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 19:27
Jan Rutta (TBL) – 1+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 12:40
Ondřej Palát (TBL) – 1+0, +1 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 20:15

Tři hvězdy utkání
1. Ondřej Palát (TBL) 1+0
2. Cale Makar (COL) 1+1
3. Andrej Vasilevskij (DAL) 35 zákroků

- Reklama -

Colorado Avalanche: Kuemper (Francouz) – Toews, Makar (A), J. Johnson, Manson, Byram, E. Johnson (A) – Landeskog (C), MacKinnon (A), Ničuškin – Lehkonen, Kadri, Rantanen (A) – Newhook, Compher, L. O’Connor – Cogliano, Helm, Sturm.
Trenér: Jared Bednar

Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Hedman (A), Rutta, McDonagh (A), Černák, Sergačjov, Bogosian – Palát, Stamkos (C), Kučerov – Hagel, Cirelli, Killorn (A) – Colton, Paul, Perry (A) – Maroon, Bellemare, Nash.
Trenér: Jon Cooper

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -