- Reklama -

Uzavře se kruh? Fentona má v Minnesotě nahradit Hextall

- Reklama -

Minnesota po vyhazovu Paula Fentona neztrácí čas a usilovně pracuje na zaplnění pozice generálního manažera.
O nečekaném padáku jsme vás informovali ZDE.

Podle Elliotta Friedmana ze serveru Sportsnet již klub požádal Philadelphii o povolení jednat s Ronem Hextallem. Michael Russo z portálu The Athletic k tomu dodává, že majitel Wild Craig Leipold a týmový prezident Matt Majka se mají s Hextallem setkat už ve středu.
Pokud by Hextall Fentona nahradil, jednalo by se o přinejmenším ironický zvrat. Byl to totiž Fentonův předchůdce v Minnesotě Chuck Fletcher, jenž minulý rok uzmul Hextallovo místo generálního manažera Flyers.
Fenton během svého působení na severu zaujal několika kontroverzními kroky zahrnujícími pětiletou smlouvu pro 32letého Matse Zuccarella či vytrejdování Nina Niederreitera a Mikaela Granlunda.
Prozatímním GM Wild byl jmenován Fentonův asistent Tom Kurvers.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -