- Reklama -

V Calgary se bude lámat chleba

- Reklama -

Flames učiní v nejbližších dnech rozhodnutí ohledně pozice hlavního kouče. Alespoň to tvrdí Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.
Calgary se má rozhodnout, zda zbaví Geoffa Warda nálepky „dočasný“ anebo se poohlédne po zcela novém trenérovi.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

„Slyšel jsem, že to skutečně nebudou natahovat a pravděpodobně budeme vědět příští týden nebo do dvou týdnů směr, kterými se uberou. Tedy zda to bude Ward nebo někdo jiný,“ uvedl známý insider.
58letý Ward se připojil k Plamenům v roce 2018 jako asistent a dočasným hlavním koučem se stal v listopadu, kdy po obviněních z rasistického jednání odstoupil Bill Peters. S mužstvem zaznamenal bilanci 24-15-3 a v předkole vyřadil Jets 3:1 na zápasy. V prvním kole ale nestačil na Dallas 2:4 na utkání.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -