- Reklama -

V draftové loterii budou hrát prim Sens

- Reklama -

Úterý bylo pro NHL velkým dnem. Kromě nastínění návratu do akce také odhalila, jak bude vypadat draftová loterie.
Akce, jejíž první fáze je na programu 26. června, určí pořadí na prvních prvních 15 místech draftu. Týkat se bude sedmi týmu, jež nepostoupily do rozšířeného play-off, a dalších osmi, které vypadnou v předkole.
Více o formátu play-off čtěte ZDE.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!

V první fázi se uskuteční tři losování. Pravděpodobnost na vítězství byly určeny na základě procentuálního zisku bodů. Osm celků, které vypadnou z předkola, bude v loterii zastoupeno rezervovanými místy.
Kdyby jakékoliv losování vyhrál tým z předkola, bude mít loterie druhou fázi. Ta by by se uskutečnila mezi předkolem a prvním kolem play-off.
Pokud se tak nestane, druhá fáze nebude nutná a zbylé čtyři týmy ze spodní sedmičky obsadí na draftu 4. až 7. místo na základě bodového zisku v základní části.
Takto jsou rozloženy šance týmů v loterii. Jelikož ale Senators vlastní volbu San Jose, mají v loterii nejvyšší šanci na vítězství.
Detroit Red Wings – 18,5 %
Ottawa Senators – 13,5 %
San Jose Sharks – 11,5 %
Los Angeles Kings – 9,5 %
Anaheim Ducks – 8,5 %
New Jersey Devils – 7,5 %
Buffalo Sabres – 6,5 %
Tým z předkola A – 6,0 %
Tým z předkola B – 5,0 %
Tým z předkola C – 3,5 %
Tým z předkola D – 3,0 %
Tým z předkola E – 2,5 %
Tým z předkola F – 2,0 %
Tým z předkola G – 1,5 %
Tým z předkola H – 1,0 %

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -