- Reklama -

V kabině Jets to údajně vře. Scheifele klepy popírá

- Reklama -

Mark Scheifele vyvrací spekulace ohledně problémových vztahů mezi hráči Winnipegu. 26letý útočník označil nedávné zvěsti o pnutí v kabině za pouhé fámy.
„Lidé mohou tvrdit cokoliv, ale já vím, že jsme semknutý tým,“ řekl centr Miku Zeisbergerovi z oficiálních ligových stránek.

„Máme v šatně skvělé kluky. A neexistují o tom u mě žádné pochybnosti,“ pokračoval ontarijský rodák.
Zpráva o rozkolu mezi Tryskáči vedla u některých fanoušků a novinářů k závěru, že v mančaftu není vše v pořádku. Scheifele se však podle svých slov nenechá do této hry zatáhnout.
„Vím, co se děje u nás v šatně. Cokoliv mimo ní je pouze snůška lží,“ dodal sedmý muž draftu 2011.
Doposud žádný z hráčů ani koučů problémy v mužstvu nepotvrdil, „klepy“ o nepříliš dobré náladě v tamní kabině přitom začaly už po vyřazení Jets v 1. kole play-off proti Blues.
Novinář Mike McIntyre z deníku Winnipeg Free Press v dubnu napsal, že „vztahy v téhle partě rozhodně nejsou růžové“.
Klub z Manitoby zažil ke konci minulého ročníku rychlý pád z prvního místa Centrální divize, když z posledních devíti utkání základní části vyhrál jen tři a hned zkraje vyřazovacích bojů padl v šesti zápasech s pozdějšími šampióny.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -