- Reklama -

V St. Louis přestávají mít trpělivost s Binningtonem. Zkusí ho vyměnit?

- Reklama -

St. Louis Blues mají rozpačitý vstup do sezóny. Po čtvrtině soutěže se pohybují za hranou postupu do play-off. Rozporuplné výkony jedné z hvězd senzační jízdy za Stanley Cupem v roce 2019 Jordana Binningtona ho mohou stát místo.

O svém brankáři naštvaně mluvil trenér Craig Berube po zápase s Rangers. V něm Binnington pustil za svá záda šest puků, po utkání měl úspěšnost zákroků 75 %.

Devětadvacetiletý gólman ze začátku ročníku nezáří, navíc na sebe upozorňuje i nehokejovými věcmi, kterými se snaží rozhodit soupeře. V zápase s Penguins mu jeho úlet, kdy atakoval Jasona Zuckera, vynesl deseti minutový osobní trest.

„Musí s tím přestat. Ničemu to nepomáhá. Ať se soustředí na to, aby zastavil puk,” nasupeně hodnotil kouč Berube svého brankáře.

- Reklama -

Binnington má podepsanou smlouvu na šest milionů dolarů ročně, platí mu až do konce ročníku 2026/2027. Součástí kontraktu je klauzule o nevyměnitelnosti. St. Louis by však mohli zkusit Binningtona požádat o její uvolnění. Zkusí Blues zpeněžit svého brankáře na hráčském trhu?

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -