- Reklama -

Ve hře o Patricka Kanea jsou tyto čtyři týmy

- Reklama -

Přestože se útočník Chicaga Patrick Kane ještě nerozhodl, zda se vzdá klauzule o nevyměnitelnosti a před uzávěrkou přestupů opustí Blackhawks, začínají se již krystalizovat týmy, které o něj mají zájem.

Scott Powers a Mark Lazerus z portálu The Athletic tvrdí, že ve hře o Kanea jsou i Carolina Hurricanes, Dallas Stars, Minnesota Wild a Vegas Golden Knights. Tyto celky mají „potvrzený zájem“. Všechny čtyři jsou zároveň na postupových pozicích do play-off.

Hurricanes vedou Metropolitní divizi a po ztrátě Maxe Paciorettyho by se jim hodil kvalitní útočník. Dallas je na čele Západní konference a od listopadu hledá forvarda k Tyleru Seguinovi a Masonu Marchmentovi. Vegas vede Pacifickou divizi a přišlo o kapitána Marka Stonea. Minnesota je pak na pozici druhé divoké karty a stále nemá vykompenzovaný letní odchod Kevina Fialy.

34letý Kane je v posledním roce osmileté smlouvy v roční hodnotě 10,5 mil. dolarů. V této sezóně naskočil do 48 duelů se ziskem devíti gólů a 26 asistencí. Má bohaté zkušenosti z play-off a třikrát byl členem mistrovského týmu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -