- Reklama -

Vegas podepisovalo smlouvy s juniorskými šampióny

- Reklama -

Fanshop týmu
Finalista Stanley Cupu z Las Vegas nezahálí a myslí na svou budoucnost i během tuhých bojů s Washingtonem. Golden Knights v pátek stvrdili vstupní kontrakty s útočníky Benem Jonesem, Jakem Leschyshynem a Cagem Quinneyem. První dva jmenovaní se upsali na tři roky, poslední na dva.

Devatenáctiletý Jones byl draftován loni z celkového 189. místa. Šampión OHL (Ontario Hockey League) z roku 2015 má za sebou vydařenou sezónu v dresu týmu Niagara IceDogs, když v 68 zápasech základní části zaznamenal 79 bodů za 30 gólů a 49 asistencí.


Stejně starý Leschyshyn byl vybrán na stejném draftu z 62. pozice. V tomto ročníku WHL (Western Hockey League) odehrál v dresu celku Regina Pats 64 duelů, v nichž posbíral 40 bodů za 18 gólů a 22 asistencí. V roce 2015 slavil v lize titul.

- Reklama -

Dvacetiletý Quinney, jenž se ve Vegas narodil, strávil tuto sezónu premiérově v AHL u týmu Wilkes-Barre/Scranton Penguins. Šampión WHL z roku 2015, jenž nebyl nikdy draftován, absolvoval v dresu záložního mančaftu Pittsburghu 57 zápasů s 33bodovým ziskem (14+19).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -