- Reklama -

Velká ztráta pro Blues. Tarasenko bude chybět až do jara

- Reklama -

Hvězdný forvard St. Louis Vladimir Tarasenko podstoupí v úterý operaci ramene. Ta umožní 27letému Rusovi, který v tomto ročníku zaznamenal bod na zápas, naskočit znovu do hry nejdříve až za pět měsíců.
Opora Blues se zranila ve čtvrtečním utkání proti Los Angeles při kontaktu se Seanem Walkerem (video ZDE). Tarasenkův stav se přitom původně posuzoval na denní bázi.


Zranění se týká levého ramene, které útočníka trápilo i v průběhu posledního finále Stanley Cupu a jež muselo být operováno už během sezóny 2017/18.



Klub na svém Twitteru oznámil, že bližší informace ke zdravotnímu stavu svého klíčového křídelníka sdělí médiím v úterý.
Tarasenko odehrál v posledních pěti ročnících vždy minimálně 75 duelů. Celkem má na svém kontě v NHL 507 zápasů, v nichž vstřelil 214 gólů a nasbíral 428 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -