- Reklama -

Velký potlesk pro Malkina. Geno zažil "jednu z nejlepších nocí svého života"

- Reklama -

Fanshop týmu
Hvězdný forvard ve službách Pittsburghu Jevgenij Malkin bude na úterní večer dlouho vzpomínat.
Dvaatřicetiletý Rus si v prestižním duelu s Washingtonem připsal svůj 1000. bod v NHL a pomohl svému týmu porazit největšího rivala 5:3.

„Tisíc bodů. Blaznivé číslo,“ svěřil se Malkin po utkání novinářům. „Hrával jsem na malém městě. Nikdy bych neuvěřil tomu, že budu hrát v NHL a nasbírám v ní 1000 bodů.“
Rodák z Magnitogorsku si proti Capitals připsal dvě asistence, přičemž velký milník pokořil přihrávkou na Phila Kessela, který přesnou ranou obrátil stav utkání z 0:2 na 3:2.
„Jedná se pro mě o úžasnou noc. Jednu z nejlepších v mém životě. Je to výjimečný den pro mou rodinu i přátele. Hokeji věnuju celý svůj život. Je neskutečné tu být a porazit Washington,“ sdělil žurnalistům dojatý hokejista.
Malkin se stal 88. hráčem – a pouze pátým ruským rodákem v historii – který této mety dosáhl.




Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -