- Reklama -

Veterán zadních řad po roce mimo hokej chystá návrat

- Reklama -

Zkušený zadák Karl Alzner se v loňské sezoně připojil k Mikeu Greenovi, Svenu Baertschimu, Romanovi Polákovi a Travisi Hamonicovi, když odmítl z obavy o své zdraví a zdraví svých příbuzných hrát NHL v době zuřící pandemie. Po tomto kroku jej jeho tehdejší zaměstnavatel Montreal Canadiens vyplatil ze smlouvy. Celou letošní sezonu nehrál. Nyní však při rozhovoru s novinářem stanice Sportsnet Elliotem Friedmanem vyjádřil touhu po návratu do kolotoče nejprestižnější hokejové ligy světa.

„Jsem otevřený jakékoliv šanci a jít hrát kamkoliv a přijmout jakoukoliv roli. Mám co dokazovat a pokud některý tým hledá chlapa, který má motivaci se ukázat, jsem pro ně tím správným hráčem,“ nechal se slyšet dvaatřicetiletý obránce.

Alzner se na případný návrat připravuje v Kelowně, jeho tréninkovými parťáky byli třeba Shea Weber, bratři Schennové nebo Joel Edmundson.

Alzner je dvojnásobným vítězem farmářské AHL, má také dvě zlata z MS hráčů do dvaceti let. Nejúspěšnější roky zažil v dresu Washingtonu, po přesunu do Montrealu před sezonou 2017-2018, v NHL spíše paběrkoval a nastupoval převážně na farmě Canadiens v Lavalu.

- Reklama -

Najde se v současné NHL místo pro defenzivního poctivce? Dočká se alespoň pozvánky na předsezónní kemp?

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -