- Reklama -

Veteráni Minnesoty představili dresy pro utkání pod otevřeným nebem

- Reklama -

Jedinečnou příležitost vidět hokejové legendy znovu v akci budou mít zámořští fanoušci 20. února na TCF Bank Stadium, kde proti sobě změří síly staré gardy Minnesoty a Chicaga. Tým Minnesoty budou tvořit hráči vybraní z organizací North Stars a Wild.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Duel bude pozvánkou na zápas National Hockey League pod širým nebem mezi Minnesotou a Chicagem, jež se pod názvem 2016 Coors Light NHL Stadium Series uskuteční na tomtéž místě o den později.
Někdejší opory Minnesoty si v exhibičním utkání zahrají v dresech, které používali hráči North Stars v rozmezí let 1967-93. Klub tehdy sídlil v Bloomingtonu a jeho domovským stánkem byla aréna Met Center s kapacitou 15 tisíc diváků. Po šestadvaceti sezónách se North Stars přestěhovali do Dallasu.


„Je příjemné navléknout se do těchto dresů. Myslím, že fanoušky dostane do varu, když nás v sobotu uvidí hrát, protože mezi oběma týmy panovala v minulosti velká rivalita,“ řekl šestapadesátiletý Neal Broten (na snímku).
„Všichni zavzpomínají na zápasy, které jsme hráli s Blackhawks ve staré aréně Met Center. Myslím, že by to mohl být fajn zápas, na který samozřejmě naváže nedělní duel,“ dodal někdejší vynikající centr North Stars (1980-93).

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -