- Reklama -

VIDEO: Čaroděj Quick předvedl fantastický zákrok hokejkou

- Reklama -

Parádní zákrok vytáhl ze svého repertoáru Jonathan Quick. Brankář Los Angeles zabránil téměř jistému gólu, když v posledních sekundách druhé třetiny pondělního duelu NHL v aréně SAP Center zlikvidoval obrovskou příležitost forvarda San Jose Logana Couturea.
Hokejisté Sharks se v útočném pásmu dostali do přečíslení dva na jednoho a Tommy Wingels zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování spoluhráče Couturea najíždějícího před brankoviště Kings. Ten z voleje vypálil a nasměroval kotouč přímo do odkryté branky.
Všichni už jen čekali, až se zatřepe v síti. Jenže proti tomu byl strážce hostující svatyně. Quick předvedl vynikající reflex, máchl za sebe hokejkou skoro jako kouzelnickou hůlkou a odpálil jej do bezpečí.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -