- Reklama -

VIDEO: Chris Chelios rozezpíval baseballový Wrigley Field

- Reklama -

Středeční utkání MLB mezi Chicagem Cubs a Miami Marlins mělo vzácnou návštěvu – na baseballový stadion Wrigley Field dorazil někdejší vynikající obránce Blackhawks Chris Chelios. Americký hokejista je ve Větrném městě stále velmi populární. Svědčí o tom i skvělá reakce fanoušků Cubs, které člen hokejové Síně slávy (uveden v roce 2013) a trojnásobný vítěz James Norris Memorial Trophy v přestávce zápasu rozezpíval písní Take Me Out to the Ballgame.


Majitel tří prstenů za triumf ve Stanley Cupu (1986, 2002, 2008) měl na sobě dres Chicago Cubs s číslem 7. Sedmičku začal nosit po přestupu z Montrealu do Chicaga v roce 1990. Během devíti sezón odehrál Chelios za Černé jestřáby 664 utkání v základní části NHL (487 bodů, 92+395) a dalších 65 jich přidal v play off (12+36). V roce 1992 dovedl Chicago do finále play off, kde ale Blackhawks nestačili na Pittsburgh s legendárním kapitánem Mariem Lemieuxem.

Foto: Screenshot

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -