- Reklama -

VIDEO: Crosby inkasoval sekeru od Ovečkina, Malkin si tvrdě vyšlápl na Winnika

- Reklama -

Na první bod v sérii druhého kola play off NHL proti Washingtonu si Sidney Crosby musel počkat až do čtvrtého utkání, které se konalo ve středu v pittsburghské aréně Consol Energy Center. Kapitán Penguins dal o sobě vědět v polovině první třetiny, kdy asistoval u vyrovnávací trefy Trevora Daleyho na 1:1.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


V poslední třetině Crosbymu málem pokazil náladu zákrok lídra Washingtonu Alexandra Ovečkina, který rozhodčí nechali bez povšimnutí. Ruský kanonýr sekl Crosbyho přes rukavici a kanadský centr musel zamířit na ošetřovnu. Frustrovaný Kanaďan si po cestě do útrob haly vybil zlost na své hokejce.
„Myslel jsem si, že to je horší, než to bylo. Hned mě napadlo, že už se možná do zápasu nevrátím, což není dobrý pocit,“ vysvětloval Crosby své emoce zámořským novinářům. „Ale nemyslím si, že v tom byl záměr. Snažil jsem se udržet puk v jejich pásmu a on se mi v tom snažil zabránit. Trefil mě, ale je to součást hry. Daleko příjemnější je, že jsme vyhráli, o tom není pochyb,“ doplnil.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -