- Reklama -

VIDEO: Další zásah. Pastrňák uniká ostatním střelcům

- Reklama -

Minulou sezónu čekal bostonský forvard David Pastrňák na dosažení mety 16 gólů až do ledna, v aktuálním ročníku dosáhl na stejný počet tref už 11. listopadu.
Po fantastickém vystoupení proti Torontu (video ZDE), jemuž havířovský rodák naložil tři góly a na dalším se podílel přihrávkou, pokračoval „Pasta“ ve sbírání bodů i v nedělním duelu s Vegas.
Kromě asistence si člen prvního útoku Bruins připsal už 16. branku, pomohl Bostonu k výhře 4:1 a v tabulce nejlepších střelců NHL se může pochlubit čtyřgólovým náskokem (na pořadí se podívejte TADY).
Pastrňák má nyní skvěle našlápnuto získat více než 50 přesných střel za sezónu. Posledním Medvědem, jemuž se tento výkon povedl, byl přitom Cam Neely v ročníku 1992/1993.




Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -