- Reklama -

VIDEO: Do finále se probojovaly Spojené státy a Finsko

- Reklama -

Kompletní program a výsledky MS hráčů do 20 let naleznete ZDE.

Semifinále

Rusko 1:2 USA (0:1, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 34. Denisenko – 16. Wahlstrom(Cockerill, Samberg), 25. Chmelevski (J. Hughes, M. Anderson)
Střely na branku: 35:27
Rusko: Kočetkov (Tarasov) – Žuravljov, Ilja Morozov, Samorukov, Romanov, Alexejev, Olšanskij, Rubinčik – Muranov, Galimov, Slepec – Denisenko, Kravcov, K. Kostin – Kovalenko, Šen, Starkov – Marčenko, Ivan Morozov, Podkolzin – Šaškov.

USA: Primeau (Keyser) – Q. Hughes, Kemp, Samberg, M. Anderson, St. Ivany, M. Samuelsson, Miller – Madden, Barratt, Cates – Norris, Robertson, Farabee – Poehling, Cockerill, Wahlstrom – Chmelevski, J. Hughes, Drury – O’Brien.

Finsko 6:1 Švýcarsko (4:1, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 1. Ylönen (Virtanen), 3. Talvitie(Kupari, Vaakanainen), 6. Talvitie (Kupari, Heponiemi), 8. Jokiharju (Heponiemi, Puustinen), 28. Heponiemi(Tolvanen, Lundell), 35. Kupari (Kakko, Heponiemi) – 17. Kurashev (Leuenberger, Müller)
Střely na branku: 33:17
Finsko: Luukkonen (Lindberg) – Utunen, Jokiharju (A), Vaakanainen (A), Laaksonen, Honka, Latvala – Heponiemi, Kupari, Talvitie (C) – Tolvanen, Lundell, Kakko – Puustinen, Virtanen, Ylönen – Moilanen, Vainionpää, Engberg – Nyman.

- Reklama -
Švýcarsko: Hollenstein (8. Schmid) – Gross (A), Le Coultre, Berni, Aebischer, Moser, Burger, Barandun – Eggenberger (C), Kurashev, Müller – Nussbaumer, Sigrist, Brüschweiler – Lehmann, Tanner, Leuenberger – Wyss, Schmid, Verboon – Gerber.

Diváci: 14 014


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -