- Reklama -

VIDEO: Dospělý fanoušek okradl malého Tučňáka

- Reklama -

Někteří hokejoví fanoušci berou svou sportovní vášeň až příliš vážně. Výsledkem pak mohou být nesmírně hloupá rozhodnutí. Jedno takové bylo k vidění ve čtvrtek večer v Pittsburghu při zápase mezi Penguins a Sabres.
Během jedné z přestávek se rozhodl kouč hostujícího celku Dan Bylsma potěšit malého diváka suvenýrem. Kotouč hozený přes plexisklo však skončil v rukou až přehnaně horlivého postaršího muže.

Ostatní diváci v Consol Energy Center měli možnost sledovat celou situaci na videokostce a tak není divu, že se začalo halou šířit mohutné bučení. Zklamaný výraz na tváři dítěte ovšem neměl dlouhého trvání. Domácí tým vzal spravedlnost do svých rukou a malý Tučňák byl štědře obdarován.


Celý incident zaskočil i komentátory pittsburghské televizní stanice ROOT. Jejich pobavenou reakci můžete zhlédnout na videu níže.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -