- Reklama -

VIDEO: Drama v Bostonu, led se tam proměnil v boxerský ring

- Reklama -

Vyhecovaný souboj mezi Bostonem a Ottawou vygradoval v posledních dvou minutách třetí třetiny. Závěr utkání se zvrtl v přehlídku drobných šarvátek i pořádných bitek.
Nejčilejší byly dvojice Adam McQuaid – Chris Neil a Zac Rinaldo – David Dziurzynski. Celkem rozhodčí v utkání rozdali 110 trestných minut.
Zde je přehled nejaktivnějších hříšníků a jejich trestů:

Napětí bylo v zápase cítit už od první třetiny a medvědí podíl na tom měl útočník Bruins Brad Marchand. Ten nejprve poslal k ledu nekompromisním způsobem Marka Borowieckého, v závěrečné dvacetiminutovce pak během potyčky píchl holí do Kylea Turrise (videa s oběma incidenty naleznete na konci příspěvku).
Za prvně jmenovaný počin se bude Marchand zpovídat Oddělení hráčské bezpečnosti. „Byla to čistá hra,“ bránil se kanadský forvard po utkání. Kouč Julien se k přešlapům svého svěřence vyjádřit odmítl.


Další střetnutí mezi Bruins a Senators je na programu 9. ledna.


Marchandův zákrok na Borowieckého:

Marchandovo píchnutí hokejkou do Turrise:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -