- Reklama -

VIDEO: Gudas poslal k ledu Quennevillea. Pak to ale schytal od Prouta a zápas nedohrál

- Reklama -

Na včerejší zápas proti New Jersey nebudou v dobrém vzpomínat dva čeští hokejisté. Gólman Philadelphie Michal Neuvirth v první třetině omdlel a byl převezen do nemocnice, utkání nakonec nedokončil ani jeho spoluhráč Radko Gudas. Pražský rodák nejprve v čase 11:28 asistoval u gólu Colina McDonalda. Ve 28. minutě se pak připomněl jako nesmlouvavý obránce.


Bude vás zajímat:


Gudas tvrdým zákrokem dohrál dvacetiletého centra Devils Johna Quennevillea, vzápětí ale musel čelit nájezdu řízného beka Daltona Prouta, po jehož ataku se těžce sbíral z ledu. Okamžitě se strhla mela, která vyústila v bitku Prouta s Waynem Simmondsem, který se ujal role Gudasova mstitele.
Český obránce, jenž si podle rozhodčích počínal čistě, sice ještě poté naskočil k několika střídáním, ale do třetí třetiny už nenastoupil. Bezprostředně po zápase Letci oznámili, že Gudas utrpěl nespecifikované zranění. Zatím není jasné, jak dlouho bude mimo hru.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -