- Reklama -

VIDEO: Hrozivý náraz. Clutterbuck poslal Boesera do nemocnice

- Reklama -

Útočník Canucks Brock Boeser ukončil pondělní zápas proti Islanders (4:3p) předčasně. Ze hry jej ve třetí třetině vyřadil ošklivý pád na hrazení.


Jednadvacetiletý Američan se dostal do kolize s forvardem Isles Calem Clutterbuckem, jenž jej odhodil na otevřená vrátka vancouverské střídačky. Boeserovi, který se při nárazu nepříjemně udeřil zády přímo o hranu mantinelu, museli poté z ledu pomáhat spoluhráči.
Rodák z Minnesoty, který je s 55 body horkým adeptem na zisk Calder Trophy, byl ihned nato odvezen do nemocnice.
EDIT: V nemocnici Boeserovi diagnostikovali drobnou frakturu v oblasti zad. Doba léčení je odhadována na 4-6 týdnů. Šikovnému nováčkovi tak pravděpodobně skončila sezóna.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -