- Reklama -

VIDEO: Jeník opět skóroval a zažívá start snů!

- Reklama -

Druhý gól v druhém startu v soutěži vstřelil forvard Jan Jeník. Dvacetiletý odchovanec Liberce v prvním zápase pálil do prázdné branky za rozhodnutého stavu (video ZDE), v neděli už skóroval proti brankáři, když vyrovnával za Arizonu na 3:3 ranou z ostrého úhlu pod horní tyčku. Duel se San Jose, v jehož dresu u jedné branky asistoval Tomáš Hertl, nakonec Jeníkův tým vyhrál 5:4 v podloužení.

„Je to ohromné, neskutečné,“ radoval se Jeník. Je druhým hráčem v klubové historii, který skóroval za Arizonu ve svých prvních dvou zápasech kariéry. „Snažím se zůstat pokorný a držet se nohama na zemi,“ podotkl český mladík.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -